Laatste nieuws

FLEXIBELE SCHIL VOOR ACCOUNTANTSORGANISATIES

Nu het nieuwe jaar net is begonnen, heeft u als accountant ongetwijfeld teruggekeken op 2018. Wat ging er vorig jaar goed en wat had er beter gekund, zijn dan vast vragen die u zichzelf stelt. Maar ook de vraag “wat zijn mijn uitdagingen voor 2019” komt tijdens zo’n evaluatie naar voren.

Eén van de uitdagingen waar u waarschijnlijk  mee te kampen krijgt is het aantrekken van nieuw personeel. Ga ik die zelf werven of ga ik het wervingsproces uitbesteden? En als ik een geschikte kandidaat heb, neem ik dit talent in vaste dienst of bied ik een tijdelijk contract aan? Hoe zou het zijn om op alle eerdere vragen volledige flexibiliteit te hebben en helemaal geen risico te lopen? Onderstaand leggen wij u graag uit hoe Fidet dit samen met u organiseert.

Wij werven young professionals met een finance achtergrond op HBO/WO niveau, dit kost u geen inspanning. Wij geven hen een opleiding waarbij er naast een inhoudelijke verdieping (zoals financial auditing en AO/IB) ook aandacht aan de ontwikkeling van projectmanagement- en soft skills wordt gegeven.

Hoe werkt dat dan voor u?

Fidet heeft deze talenten in dienst en vormen voor de piekmomenten uw ‘flexibele schil’. Hiermee creëert u flexibiliteit in uw personeelsbestand. Om de ontwikkeling van de young professionals te borgen, worden zij gedurende hun inzet begeleid door een manager van Fidet.

Graag praten wij met u verder over hoe wij u kunnen ondersteunen met het invoeren van een flexibele schil in uw organisatie.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roland Hagman  06-27207028

 

© 2016-2019

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.