ZZP-er

Wie zijn wij?

Fidet is een middelgroot interim en advieskantoor, gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van projecten op het gebied van Finance Operations & Reporting, Governance Risk & Compliance en Prestatie Management. Concreet betekent dit dat we onze opdrachtgevers ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen in complexe financiële vraagstukken. Onze klanten bevinden zich met name in de financiële sector.

Fidet kenmerkt zich door een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk hand in hand gaan. Betrokkenheid, ambitie, integriteit en deskundigheid zijn woorden die de ‘Fidetter’ kenmerken.

Bij Fidet draait het om mensen. Wij hebben gezamenlijke doelen en halen het beste in elkaar naar boven. Dit doen wij door elkaar te inspireren, uit te dagen, feedback te geven en elkaar aan te spreken. Wij hebben een open, veilige en transparante cultuur, doordat wij met respect en in vertrouwen met elkaar omgaan. We werken met plezier en delen successen met elkaar.

Wie ben jij?

Ben jij een ZZP’er met minimaal HBO werk- en denkniveau binnen het Financiële Domein en heb jij affiniteit met financiële vraagstukken? Dan nemen wij jou graag op in ons Fidet-netwerk. Wanneer wij gebruik willen en/of kunnen maken van jouw specifieke expertise, dan nemen wij direct contact met jou op. 

Dit netwerk is een samenwerkingsverband om het verschil te kunnen maken en je talenten en unieke eigenschappen maximaal in te zetten.

Wij vragen van onze ZZP’ers?

  • Ben je in staat kansen te signaleren, te creëren en om te zetten in resultaten;
  • De juiste mentaliteit; Ondernemend, dienstverlenend, sociaal, enthousiast, flexibel en leergierig.

Wat bieden wij jou?

Als ZZP'er bepaal je in overleg met Fidet je uurtarief. Dit wordt per opdracht samen besproken. Passend bij je wensen kunnen wij je faciliteren in het volgen van trainingen en worden regelmatig interessante bijeenkomsten georganiseerd. Mogen wij jouw profiel toevoegen aan ons netwerk? Aanmelden kan via deze link.

Je kan je ook aanmelden via de ‘solliciteer–button’ hieronder. Vergeet niet om in de onderwerpsregel/opmerkingen te zetten dat het gaat om het Fidet-Netwerk.

Mocht je liever in vast dienstverband werken, kijk dan naar het functieprofiel van Junior Finance Professional (< 2 jaar ervaring), Finance Professional (> 2 jaar ervaring of Senior Finance Professional (> 5 jaar ervaring). 

Onze posities

Senior Recruiter

Contactpersoon

Vragen of
meer
informatie?

Ingeborg Burggraaf

M: 06 - 294 699 18
werving@fidet.nl

PROFESSIONALS AAN HET WOORD

Werken en hogerop komen bij Fidet?

CV upload
Afgestudeerd
Opmerking

© 2016-2019

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.