Onze diensten

Met ruim 25 jaar ervaring, specifiek als niche-speler in de financiƫle sector, levert Fidet aan haar opdrachtgevers passend verbeter- en verandervermogen voor finance, risk en data gerelateerde vraagstukken.

Fidet biedt change consultants die zowel finance-, risk- als data-driven zijn en niets liever doen dan samen met u de gewenste veranderingen en verbeteringen te realiseren. Niet alleen vanuit een adviesrol maar juist gericht op de implementatie. Omdat we geloven dat we dan de meeste impact maken. 

De kracht van Fidet(ters) is niet alleen de pragmatische manier van werken, maar ook de betrokkenheid, betrouwbaarheid en gedrevenheid waarmee projecten samen met u als opdrachtgever en uw medewerkers worden uitgevoerd. Door onze kennis, ervaring en mentaliteit zijn wij ruim 25 jaar een gedegen en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers.

Business Partner

Contactpersoon

Vragen of
meer
informatie?

Burak Atasu

T: 06 21 66 24 72
burakatasu@fidet.nl

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.