Flexibele schil voor uw verandervraag

Veel organisaties ervaren knelpunten in hun finance en risk functie.


Zo is er steeds grotere druk op de kosten. Door verouderde IT-systemen kan de efficiency nog niet worden bereikt, die nodig is om concurrerend te zijn. En dat terwijl toezichthouders en (interne) klanten steeds zwaardere eisen stellen aan verslaglegging: rapportages moeten sneller worden opgeleverd, uitvraag vindt plaats op basis van big data en door de veelheid aan data is het van belang de juiste analyses te kunnen uitvoeren. Kortom: er moet meer werk worden verricht met minder mensen. Er worden andere eisen gesteld aan de professional van de toekomst. Sterker nog, de professional van de toekomst moet nu in uw organisatie werkzaam zijn. De jonge talenten vinden, binden en boeien die aan al deze uitdagingen het hoofd kunnen bieden is een uitdaging.

En dat is waar Fidet u ontzorgt. Fidet is gespecialiseerd in het vinden en ontwikkelen van hoogopgeleid jong talent. Dit doen wij met ons TopTalent programma waarbij wij middels opleiding, begeleiding, kennisdeling en inzet op verschillende projecten de professional van de toekomst in huis hebben.

Met onze flexibele schil kunnen wij u helpen uw uitdagingen het hoofd te bieden door enerzijds tijdelijk uw financiële functie te versterken en anderzijds te bouwen aan de structurele kwaliteitsverbetering hiervan. Onze gekwalificeerde Junior Consultants (TopTalenters) zijn zowel inzetbaar in de operatie als op projecten, en worden intensief begeleid door een senior. Wij nemen de opleiding, begeleiding en kwaliteitsbewaking van onze TopTalenters voor onze rekening. Hierdoor kunnen zij uw organisatie aanvullen in kennis, kunde en attitude, zowel in kwaliteit als in kwantiteit, en initiëren zij verbeteringen en veranderingen in processen en systemen.

Door de voorbeeldfunctie van de Fidetters helpen wij u uw huidige medewerkers ‘fit voor de toekomst’ te worden en creëren wij samen een lerende organisatie, waarin medewerkers kunnen omgaan met continue verandering. Zo mobiliseren wij samen bottum-up de noodzakelijke verbetering en verandering.

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.