Over ons

Wij zijn er van overtuigd dat een krachtig functionerende financiële kolom de realisatie van uw strategische doelen versnelt.

Fidet levert passend verbeter- en verandervermogen voor alle financiële vraagstukken. Dit doen wij door continu te investeren in de kennis en vaardigheden van de financial van de toekomst. Door de combinatie van advies en implementatie versnelt u de gewenste verandering in uw organisatie. Door onze kennis, ervaring en mentaliteit zijn wij een gedegen partner.

De Professionals van Fidet kijken verder dan de financiële verantwoording van uw organisatie. Fidetters creëren een voorsprong. Zij weten uit ervaring hoe je cijfers interpreteert, adviezen implementeert en projecten regisseert. Zij steken de handen uit de mouwen en weten van aanpakken. Zodat wij trots kunnen zijn op het blijvend resultaat dat wij bij u realiseren.

'Het leveren van een topprestatie doe je nooit alleen.'

Kernwaarden

De kracht van Fidet(ters) is niet alleen de pragmatische manier van werken, maar ook de betrokkenheid, betrouwbaarheid en gedrevenheid waarmee projecten worden uitgevoerd. Door persoonlijke begeleiding van onze Professionals en hun opdrachtgevers wordt de kans benut om anders te doen wat beter kan en te blijven doen waar je goed in bent.

Managing Director

Contactpersoon

Vragen of
meer
informatie?

Anne-Marie de Kuster

M: 06 - 239 329 09
annemariedekuster@fidet.nl


Medewerkers

Anne-Marie de Kuster

'Mijn drive is om waarde toe te voegen voor onze klanten en onze professionals. Als sparringpartner voor onze klanten, denk ik graag mee in pragmatische oplossingen voor de dagelijkse vraagstukken die hen bezig houden in de sterk veranderende wereld van Finance.' Als begeleidend manager van onze Finance Professionals, coach ik hen op ontwikkeling van hun talenten, zodat ze het beste in zichzelf naar boven halen en excelleren in de (vak)gebieden waar hun kracht ligt. Zowel in mijn werk als privé zoek ik de verbinding met mensen. Ik zie mijzelf als klantgericht, sta voor een open en heldere communicatie, ben sociaal en betrokken en zet graag plannen om naar concrete acties. Samen met alle Fidetters werk ik graag aan uw en onze gezamenlijke doelen! Lees meer

VOLG MIJ OP: LinkedIn


Rocco Wammes RA

'Mijn passie ligt bij de financiële sector. De vraagstukken bij banken, verzekeraars en pensioenuitvoerders hebben altijd mijn interesse gehad. Als ervaren manager met leidinggevende ervaring ben ik een netwerker die verbindingen weet te leggen en graag kennis deelt met en overdraagt aan het team.' Zelf ben ik creatief, nieuwsgierig & betrokken, oplossingsgericht en klantgericht. Mijn kracht is de finance functie te veranderen en mensen met elkaar te verbinden, om gezamenlijk het doel te bereiken. Privé is dat doel veelal een berg, de fysieke uitdaging van het klimmen, de onvoorspelbaarheid en uiteindelijk de beloning; de top en het gevoel om even een momentje tot de berg te worden toegelaten en mee te mogen genieten van het onvergetelijke uitzicht. Lees meer

VOLG MIJ OP: LinkedIn Twitter
  • Visie

    Bij Fidet weten we dat organisaties momenteel voor veel uitdagingen staan. Wij zijn er van overtuigd dat organisaties nog succesvoller kunnen zijn wanneer zij een sterke financiële functie hebben; één die bijdraagt aan de realisatie van de strategische doelstellingen. De rol van de CFO verschuift hierdoor van het afleggen van financiële verantwoording naar het leveren van inzicht en het geven van de juiste adviezen aan de business. Dit vraagt om diepgaande kennis van processen, systemen en financials die een sterke ‘outside in’ blik hebben.

  • Missie

    Fidet helpt organisaties bij het transformeren en versterken van hun financiële functie. Dit doen wij niet alleen vanuit een adviesrol, maar wij steken ook de handen uit de mouwen en helpen bij de implementatie van adviezen zowel als projectleider of als interim-specialist. Wij gaan niet voordat wij ervan overtuigd zijn dat uw doelstellingen zijn verankerd in de organisatie en onze kennis is geborgd. Onze Fidetters laten daarbij diepe voetsporen na, en realiseren blijvende verbeteringen.

  • Strategie

    Het succes van Fidet wordt mede ingegeven door onze focus op het werven van het juiste talent. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat de financial van de toekomst nu al de noodzakelijke veranderingen moet kunnen inzetten. Fidetters beschikken over de kennis en vaardigheden om de financiële functie met succes te kunnen uitvoeren. Het vinden van de juiste mensen is onze grootste prioriteit en ons beleid is erop gericht dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Wij investeren in de kennis en vaardigheden van iedere Fidetter, afgestemd op zijn of haar persoonlijke ontwikkelbehoefte. De veranderende rol van de financiële functie betekent ook dat onze mensen contact leggen met de business. Een essentiële basis om meedenkend en adviserend te zijn ten aanzien van de bedrijfsvoering. De kern van onze strategie is dat wij u helpen om meer dan voorheen mee te denken en te adviseren en daarmee de businesspartner van het management te zijn.

© 2016-2019

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.