Testimonials

Denise van Raaij is 1 januari 2021 gestart als Consultant. Na ongeveer een half jaar als Fidetter deelt zij graag haar ervaringen. 

"Mijn keuze op Fidet is gevallen door de focus die zij leggen op de vakgebieden Finance, Risk en Data. Ik kom zelf namelijk van een Finance achtergrond, maar wilde mijzelf heel graag meer verdiepen in Data. Na enkele positieve gesprekken, waarin duidelijk werd dat Fidet mijn data-ambities graag wilde ondersteunen, kon ik aan de slag.

Mijn eerste weken bestonden voornamelijk uit het afronden van het interne opleidingsprogramma. Eén van de dingen die ik zo fijn vind aan Fidet is dat er goed geluisterd wordt naar je wensen. Als je zelf weet wat je ambities zijn, kan Fidet je hierin goed ondersteunen en je een zetje in de juiste richting geven. Buiten de onderdelen van het standaard opleidingsprogramma kon ik zelf kiezen welke opleidingen ik hieraan wilde toevoegen. Op deze manier heb ik de vaardigheden op kunnen doen die aansluiten bij mijn doelen.
Na het opleidingstraject was het tijd om echt aan de slag te gaan. Ook in het proces van het vinden van een opdracht word je goed bijgestaan door Fidet. Door elkaar tijdens de introductie goed te leren kennen vonden ze voor mij precies de opdrachten die ik interessant vind.

“Als je zelf weet wat je ambities zijn, kan Fidet je hierin goed ondersteunen”

Sinds een maand ben ik nu werkzaam als Data Analist bij Atradius. Een opdracht die precies past bij mijn wens om met data aan de slag te gaan! In een maand tijd heb ik het idee al ontzettend veel geleerd te hebben en kan ik mijn eerder opgedane vaardigheden nu in de praktijk toepassen. Ondanks dat we voornamelijk vanuit huis werken heb ik mijn collega’s toch goed leren kennen. Binnen Fidet worden namelijk veel activiteiten georganiseerd. Zowel door Fidet zelf als door de medewerkers die onderdeel kunnen zijn van verschillende actiegroepen. Hierbij kun je denken aan borrels en sociale activiteiten, maar ook aan gezamenlijke opleidingsmiddagen met steeds een ander thema. Sinds kort ben ik ook zelf onderdeel geworden van een van deze actiegroepen en ik ben heel benieuwd wat voor leuke dingen wij de komende tijd kunnen organiseren en wat de toekomst gaat brengen!"

Wil jij graag meer weten over de ervaringen van Denise? Bel of app haar gerust op +316 2723 8292

 

 

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.