Over u

Samen met u gaan wij voor blijvend succes. Nu en in de toekomst.

Organisaties hechten een steeds groter belang aan het succes van de finance en risk functie. Het geven van de juiste adviezen vanuit een financieel en risk perspectief aan de business betekent dat het vermogen om vooruit te kijken van groot belang is. Deze 'outside in' benadering kenmerkt de professional van de toekomst.

Bij ons draait het om u. Fidet versterkt uw organisatie met verbeter- en executiekracht van betrokken professionals.

'Verras en motiveer me.'

Onze belofte aan u

  • Wij leveren altijd kwaliteit op een wijze dat u er als opdrachtgever geen omkijken meer naar heeft;

  • Wij staan open voor uw feedback zodat wij ons kunnen verbeteren;

  • Wij zijn voor u beschikbaar als u ons nodig heeft. Samen werken wij efficiënt, zij-aan-zij, aan uw vraagstuk en zorgen ervoor dat onze werkzaamheden binnen budget en tijd zijn afgerond;

  • Wij garanderen u dat u ons kunt vertrouwen met de taken die vervuld moeten worden. U hoeft zich geen zorgen te maken over fouten en tijd aan supervisie. Dit geeft u veiligheid, zekerheid en continuïteit;

  • Wij zijn proactief en denken vooruit en kunnen de gevolgen van nieuwe financiële wetgeving voor uw organisatie inschatten.

Business Partner

Contactpersoon

Vragen of
meer
informatie?

Burak Atasu

T: 06 21 66 24 72
burakatasu@fidet.nl

DE KLANT OVER FIDET

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.