Traineeship voor starters

Het TopTalent Programma binnen Fidet

Binnen Fidet bieden wij een uitgebreid TopTalent programma aan voor onze Junior Finance Consultants. Het TopTalent programma is bedoeld voor iedereen die met nul tot twee jaar werkervaring bij Fidet start. In dit programma ligt dan ook de nadruk op brede trainingen: BIV/AO, boekhouden, projectmanagement basic en nog veel meer.

De eerste maand staat volledig in het teken van het kennis nemen van de techniek achter de financiële functie en projecten. Samen met je begeleidend manager doorloop je dit intensieve programma en na een maand zou je klaar moeten zijn om je eerste project te starten.

Daar houdt het ontwikkelen natuurlijk niet op, maar start het verder werken aan de competenties om door te kunnen groeien naar Finance Consultant. De eerste maand maakt onderdeel uit van een geïntegreerd tweejarig programma, waarin zowel zelfwerkzaamheid thuis als deelname aan de vaste programma’s op de opleidingsavonden gevraagd wordt. Doorgroei valt of staat met de behaalde en aantoonbare ontwikkeling van je competenties. De snelheid hiervan verschilt per Fidetter en is ook afhankelijk van de projecten die je hebt gedaan.

En daarna?

Als je voldoende aantoonbaar je competenties hebt ontwikkeld als Junior FInance Consultant kun je in aanmerking komen voor doorgroei naar Finance Consultant. Dat betekent meer verantwoordelijkheid en andersoortige projecten.

Dat houdt ook in dat je andere competenties moet gaan ontwikkelen, zoals meer branchekennis of specialismen zoals Solvency, Basel en controlling.

Dit zal veelal uit eigen interesse worden gedreven en Fidet biedt daar middels het variabele opleidingsbudget voldoende mogelijkheden voor maatwerk. Maatwerk betekent dat je in overleg met je begeleidend manager een aantal trainingen uit de markt opneemt in je ontwikkelplan.

Daarnaast faciliteren we vanuit Fidet middels de opleidingsavonden een brede basis van branchekennis op het gebied van banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Daarbij maken we gebruik van een aantal interessante gastsprekers.

Wanneer de competentieontwikkeling ook voor andere collega’s geldt kunnen we een zogenaamde HIT (High Impact Training) organiseren waarbij we in een kleine groep in korte tijd één onderwerp behandelen.

Na het eerste jaar als Finance Consultant kun je in overleg met je begeleidend manager ook denken aan het oppakken van een post-hbo of doctorale studie zoals bijvoorbeeld Register Controller of Certified Management Accounting. Dit gaat dan op basis van een studieovereenkomst.

Senior Recruiter

Contactpersoon

Vragen of
meer
informatie?

Ingeborg Burggraaf

M: 06 - 294 699 18
werving@fidet.nl

Fidetters laten een voetspoor na in de financiële sector.

© 2016-2019

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.