TopTalent programma

Binnen Fidet bieden wij een tweejarig TopTalent programma aan voor onze Junior Finance Consultants. Het TopTalent programma is bedoeld voor iedereen die met nul tot twee jaar werkervaring bij Fidet start.

In dit programma ligt de nadruk enerzijds op het volgen van opleidingen en trainingen zoals BIV/AO, projectmanagementmethodes als Scrum en Lean, SQL en Data-analytics/BI en anderzijds het toepassen hiervan middels het uitvoeren van projecten bij onze toonaangevende opdrachtgevers ofwel ‘learning on the job’.

De eerste maand staat volledig in het teken van het leren kennen van Fidet en het volgen van opleidingen en trainingen met als doel dat je na een maand klaar bent voor jouw eerste project.

Daar houdt het ontwikkelen natuurlijk niet op, maar start het verder werken aan de competenties om door te kunnen groeien naar Finance Consultant. De eerste maand staat in het teken van het creëren van een sterk fundament voor een geïntegreerd tweejarig programma, waarin zowel zelfwerkzaamheid thuis en deelname aan de vaste programma’s op de maandelijkse opleidingsmiddagen gevraagd wordt. Doorgroei valt of staat met de behaalde en aantoonbare ontwikkeling van je competenties. De snelheid hiervan bepaal je zelf!

En daarna?

Als je voldoende aantoonbaar je competenties hebt ontwikkeld als Junior Finance Consultant maak je een stap naar de rol van Finance Consultant. Dat betekent meer verantwoordelijkheid, uitdagende projecten en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op het gebied van Finance en Risk, projectmanagement dan wel Data/BI.

Fidet biedt daar middels het opleidingsbudget voldoende mogelijkheden voor maatwerk. Maatwerk betekent dat je in overleg met je begeleidend manager een aantal trainingen uit de markt opneemt in je ontwikkelplan. Daarnaast faciliteren we vanuit Fidet de maandelijkse opleidingsmiddagen om met en van jouw collega’s te blijven leren. 

Na het eerste jaar als Finance Consultant kun je in overleg met je begeleidend manager ook denken aan het oppakken van een post-hbo of doctorale studie. Dit gaat dan op basis van een studieovereenkomst. Zo krijg je de kans om je niet alleen in de breedte als consultant verder te ontwikkelen, maar ook binnen het specifieke vakgebied meer diepgang op te zoeken. 

Kortom, het TopTalent programma is het platform voor de start van een mooie carrière bij Fidet. Wij gaan deze uitdaging graag samen met je aan! 

Manager

Contactpersoon

Vragen of
meer
informatie?

Maud van Greevenbroek

T: 030 212 2 100
M: 06 - 27 57 75 56
werving@fidet.nl

Fidetters laten een voetspoor na in de financiële sector.

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.