Projectmanagement

 

Projectmanagement is een vak

Fidetters beheersen dit vak als geen ander. Of het nu gaat om Scrum, Prince II, of Lean Six Sigma; onze financials beheersen de basis van iedere werkvorm. Dit houdt in dat ze binnen de financiƫle functie niet alleen kennis hebben van Businesscontrol en Financial Control, maar dus ook weten hoe ze projectmatig moeten werken. Uiteraard zorgen zij voor een zorgvuldige overdracht en borging van de kennis en werkzaamheden vanuit uw project naar de lijn.

Ook als u graag uw eigen medewerkers wilt inzetten in uw projecten, zodat zij zelf de kennis opbouwen vanuit het project, dan kunnen onze professionals de lijnwerkzaamheden tijdelijk opvangen. Hierdoor gaat uw "business as usual" gewoon door en brengen uw eigen medewerkers de projectkennis mee bij hun terugkeer op de reguliere afdelingen.

 

© 2016-2019

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.