Werken bij Fidet

FIDET IS ALTIJD OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE EN GEDREVEN COLLEGA'S! 

Werken bij Fidet betekent dat geen dag hetzelfde is. Dat komt door uiteenlopende werkzaamheden voor onze opdrachtgevers, met name de financiële instellingen zoals banken en verzekeraars maar ook de publieke sector en het bedrijfsleven. Werken bij Fidet is werken aan de toekomst. De toekomst van jezelf en die van onze opdrachtgevers.

Naast een uitstekend toekomstperspectief biedt Fidet uitdagende projecten bij de top aan organisaties in Nederland. Wij zorgen er voor dat je goed voorbereid bij een opdrachtgever aan de slag gaat en bieden je uitstekende begeleiding, opleidingen op maat en de kans om samen te werken met gelijkgestemde toppers uit de financiële wereld.

Bij Fidet werken betrokken, collegiale, ambitieuze en leergierige professionals. 

Wil jij deel uitmaken van een pragmatische, no-nonsense, op kwaliteit, ontwikkeling en samenwerking gerichte organisatie? Stuur dan vrijblijvend je cv naar ons toe. 

SOLLICITEER NU

Onze posities

Manager

Contactpersoon

Vragen of
meer
informatie?

Maud van Greevenbroek

T: 030 212 2 100
M: 06 - 27 57 75 56
werving@fidet.nl

PROFESSIONALS AAN HET WOORD

Werken en hogerop komen bij Fidet?

CV upload
Afgestudeerd
Opmerking

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.