Onze cultuur

Bij Fidet draait het om mensen. Wij hebben gezamenlijke doelen en halen het beste in elkaar naar boven.

Dit komt tot uiting in onze wijze van begeleiden, opleiden en samenwerken.

Begeleiden

Fidet begeleidt en coacht medewerkers intensief door middel van een persoonlijke manager. Deze manager haalt het beste in jou naar boven door je te inspireren, uit te dagen en open en eerlijke feedback te geven, zodat jij je kunt ontwikkelen en doorgroeien.

Opleiden

Fidet levert passend verbeter- en verandervermogen voor alle finance, risk en data gerelateerde vraagstukkken. Hiertoe investeren wij continu in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Dit doen wij door middel van interne opleidingen, externe (gecertificeerde) opleidingen en opleidingen op maat. Kennisdeling staat hierbij centraal.

Samenwerken

We werken met respect en vertrouwen samen met onze opdrachtgevers en met elkaar. In ons handelen en in onze communicatie zijn we open en afspraken komen we na. Dit maakt dat we trots zijn op wat we doen en met plezier samenwerken. Successen delen we met elkaar.

Manifesto

Het is onze overtuiging dat Finance steeds meer moet bijdragen aan de strategie van de organisatie. Hierdoor neemt het belang van een krachtig functionerende financiële kolom toe. Fidet levert passend verbeter- en verandervermogen voor alle financiële vraagstukken. Dit doen wij door continu te investeren in de kennis en vaardigheden van de financial van de toekomst.

'Wij hebben een open, veilige en transparante cultuur.'

Bij Fidet draait het om mensen. Wij hebben gezamenlijke doelen en halen het beste in elkaar naar boven. Dit doen wij door elkaar te inspireren, uit te dagen, feedback te geven en elkaar aan te spreken. Wij hebben een open, veilige en transparante cultuur, doordat wij met respect en in vertrouwen met elkaar omgaan. Wij werken met plezier en delen successen met elkaar.

Wij nemen een extra stap, zijn oplossingsgericht en ontzorgen onze cliënten. Dit vertaalt zich in duurzame resultaten. Wij zijn trots op wat wij doen en brengen dat actief naar de markt.

Fidetters laten een voetspoor na in de financiële sector.

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.