Risk, Governance & Compliance

Het risk en compliance raamwerk binnen organisaties is continu aan verandering onderhevig, enerzijds omdat de markt snel verandert en ondernemingen snel willen inspelen op deze veranderingen, anderzijds omdat toezichthouders aanvullende of andere informatie willen hebben als gevolg van de wijzigende wet- en regelgeving.

Onze Fidetters zijn bij uitstek in staat om de behoefte die ontstaat vanuit de business te identificeren en te vertalen naar IT oplossingen. Wij werken daarbij intensief samen met uw eigen IT-afdeling en ontzorgen de business. Veelal wordt daarbij geconstateerd dat de data wel aanwezig is, maar nog niet op de juiste en/of gewenste manier kan worden ontsloten. In dergelijke situaties treden vaak data quality issues op.

Samen met de business wordt binnen het control framework gewerkt om borging omtrent data quality structureel in de organisatie in te bedden. Dit is één van de kernkwaliteiten van Fidet, het borgen van gekozen oplossingen en het overdragen in de lijn staat bij ons op nummer één. Na implementatie zullen er diverse dry-runs uitgevoerd moeten worden voordat de gekozen oplossing ook live gaat. Het analyseren van de uitkomsten doen wij middels projectmanagement bij verschillende van onze cliënten.

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.