Finance, Operations & Reporting

Het denken over de financiƫle kolom is aan het veranderen, van retrospectief naar prospectief.

Er bestaat een toenemende druk op de finance operations, de verschillende verslaggevingsproducten en de interne rapportages. Dit zien wij bij onze opdrachtgevers in snel tempo gaan.

Onze Fidetters helpen bij transities in het financiƫle domein, of het nu gaat om co-creatie van dashboards voor datavisualisatie of het bouwen en inrichten van nieuwe rapportages. Wij doen dit altijd op projectmatige basis en zorgen dat we werkzaamheden ook snel weer overdragen aan de lijn. Op deze wijze blijft de kennis binnen organisaties geborgd.

Veranderen doen wij van binnenuit, niet alleen de processen maar ook de mensen en de werkwijze zullen continu onderhevig zijn aan veranderingen. Onze ervaring leert dat het beschrijven en implementeren van een dergelijk proces medewerkers helpt in het meegaan in het verandertraject.

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.