Vacature Finance Expert

Wie zijn wij?

Fidet is een middelgroot interim en advieskantoor, gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van projecten op het gebied van Finance Operations & Reporting, Governance Risk & Compliance en Prestatie Management. Concreet betekent dit dat we onze opdrachtgevers ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen in complexe financiële vraagstukken. Onze klanten bevinden zich met name in de financiële sector.

Fidet kenmerkt zich door een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk hand in hand gaan. Betrokkenheid, ambitie, integriteit en deskundigheid zijn woorden die de ‘Fidetter’ kenmerken.

Bij Fidet draait het om mensen. Wij hebben gezamenlijke doelen en halen het beste in elkaar naar boven. Dit doen wij door elkaar te inspireren, uit te dagen, feedback te geven en elkaar aan te spreken. Wij hebben een open, veilige en transparante cultuur, doordat wij met respect en in vertrouwen met elkaar omgaan. We werken met plezier en delen successen met elkaar.

Wat ga je doen?

In de rol van Finance Expert voer je projecten uit bij onze opdrachtgevers op uiteenlopende gebieden binnen het Finance vakgebied; zoals veranderende wetgeving (denk aan IFRS), implementatie van nieuwe systemen, Data Quality, Financial Control Framework, Issue Management etc. Je bent in staat een project op te zetten, in te richten, aan te sturen en resultaat te boeken. Daarbij zijn je vaardigheden op het gebied van aansturing en motiveren van projectleden, het faciliteren van samenwerking en goede communicatie naar alle stakeholders essentieel.

Als financieel inhoudelijk Expert heb je ruime kennis en ervaring van de financiële processen, actuele wet- en regelgeving, (SOx)controls, inrichting van management rapportages en de bijbehorende Planning & Control cyclus. Dit zijn dan ook voorbeelden van projecten waarop je ingezet kan worden. Analytisch vermogen met daarbij een hands-on mentaliteit en goede communicatie skills zijn competenties die belangrijk zijn in deze rol.

Het spreekt voor zich dat jij je expertise deelt met je collega’s binnen en buiten Fidet door het verzorgen van opleidingsmateriaal en het geven en ontwikkelen van trainingen.

Als Thought Leader op een specifiek vakgebied publiceer je ook stukken via bijvoorbeeld social media.

Wie ben jij?

Heb jij oog voor detail en ben je je communicatief sterk? Ben je in staat grote hoeveelheden informatie te verwerken en analyseren? Ben je resultaat gericht en flexibel? Ben je stressbestendig en ben je bereid om je (zo nu en dan voor meer dan) 100% in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder ben (of heb) je:

  • Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau binnen het Financiële Domein aangevuld met een relevante post-academische opleiding dan wel studerend hiervoor.
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met het leiden van projecten dan wel consulting ervaring;
  • Een echte netwerker.

Wat bieden wij jou?

Bij Fidet is geen dag hetzelfde. We werken in een klein en hecht team, dat elkaar motiveert, inspireert en ondersteunt. We hechten aan persoonlijke doorgroei, waarbij veel ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap. Wij bieden:

  • een passend salaris op basis van achtergrond en ervaring;
  • 28 verlofdagen per jaar;
  • maandelijkse netto onkostenvergoeding;
  • een leaseauto;
  • jaarlijks variabel budget t.b.v. opleidingen en trainingen.

Solliciteren?

Ben jij een perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de functie-eisen? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV (en motivatie) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of druk hieronder op de 'sollicitatie button'.

Mocht de functie niet helemaal aansluiten op jouw profiel, kijk dan naar het functieprofiel van Junior Finance Consultant (< 2 jaar ervaring), Finance Consultant (> 2 jaar ervaring of Senior Finance Consultant (> 5 jaar ervaring). 

 

Solliciteer nu

Onze posities

Senior Recruiter

Contactpersoon

Vragen of
meer
informatie?

Ingeborg Burggraaf

M: 06 - 294 699 18
werving@fidet.nl

PROFESSIONALS AAN HET WOORD

Werken en hogerop komen bij Fidet?

CV upload
Afgestudeerd
Opmerking

© 2016-2019

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.