Vacature Expert Finance, Risk en/ of Data

Wie zijn wij?

Fidet brengt organisaties uit de financiële sector verder. Dit doen we op interim-en projectbasis. Wij gaan verder dan een advies. We implementeren en staan te popelen om het uit te voeren. Een Fidetter stroopt zijn mouwen op en gaat pas naar huis als het werk gedaan is. Wist je dat ‘een Fidetter’ een begrip is in de markt? Klanten weten dat onze financiële professionals de juiste vragen stellen, gedisciplineerd te werk gaan en de juiste actuele kennis bezitten. Wij  implementeren en voeren uit. We onderscheiden ons met uitstekend projectmanagement. Want een Fidetter zorgt dat het ook écht gebeurt. Daarom juichen onze klanten als we weer gaan, want dan weten ze dat het helemaal goed zit! Nu en in de toekomst. Wij realiseren duurzame verbeteringen. Ben jij een Fidetter?

Wie ben jij?

In de rol van Finance Expert voer je projecten uit bij onze opdrachtgevers op uiteenlopende gebieden binnen het Finance & Risk domein. Denk aan wetgeving (bijvoorbeeld IFRS), implementatie van nieuwe systemen, Data Quality, Financial Control Framework en Issue Management. Je bent in staat een project op te zetten, in te richten, aan te sturen en resultaat te boeken. Daarbij zijn je vaardigheden op het gebied van aansturing en motiveren van projectleden, het faciliteren van samenwerking en goede communicatie naar alle stakeholders essentieel.

Als financieel inhoudelijk Expert heb je ruime kennis en ervaring van de financiële processen, actuele wet- en regelgeving, (SOx)controls, inrichting van management rapportages en de bijbehorende Planning & Control cyclus. Analytisch vermogen met daarbij een hands-on mentaliteit en goede communicatie skills zijn competenties die belangrijk zijn in deze rol.

Het spreekt voor zich dat jij je expertise deelt met je collega’s binnen en buiten Fidet door het verzorgen van opleidingsmateriaal en het geven en ontwikkelen van trainingen. Als Thought Leader op een specifiek vakgebied publiceer je ook stukken via bijvoorbeeld social media.

Kennisdeling en de passie om samen Fidet tot een nieuw niveau te tillen is onderdeel van je drijfveer. Je bouwt mee aan de organisatie. Samen denken we na over Fidet van de toekomst!

Wat vragen wij?

Heb jij oog voor detail en ben je communicatief sterk? Ben je in staat grote hoeveelheden informatie te verwerken en te analyseren? Ben je resultaatgericht en flexibel? Ben je stressbestendig en ben je bereid om je (zo nu en dan voor meer dan) 100% in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau binnen Finance, Risk en/of data;
 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring met financiële, risk en data gerelateerde vraagstukken in de Financiële sector;
 • Ervaring met het leiden van projecten dan wel consulting ervaring in de Financiële sector;
 • Sterkte communicatieve vaardigheden, daadkracht, zelfstandigheid en goede presentatie skills;
 • In staat kansen te signaleren, te creëren en om te zetten in resultaten;
 • De juiste mentaliteit: ondernemend, dienstverlenend, sociaal, enthousiast, flexibel en leergierig;
 • Een echte netwerker en voorbeeld voor jouw jongere collega’s.

Wat bieden wij jou?

Bij Fidet is geen dag hetzelfde. We werken in een klein en hecht team, dat elkaar motiveert, inspireert en ondersteunt. We hechten waarde aan persoonlijke groei waarbij veel ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap. Wij bieden:

 • Diversiteit aan opdrachten bij toonaangevende organisaties;
 • Een passend salaris op basis van achtergrond en ervaring;
 • Persoonlijk opleidingsbudget van 4% oplopend tot 8% van het jaarsalaris;
 • 28 verlofdagen per jaar;
 • Maandelijkse netto onkostenvergoeding;
 • Intensieve (ten minste maandelijks) persoonlijke begeleiding van een eigen coach; 
 • Maandelijkse opleidingsbijeenkomsten met mede Fidetters om kennis en ervaringen te delen;
 • Maandelijkse borrel, kwartaaluitjes, jaarlijks Fidet weekend en andere gezellige activiteiten;
 • Een helder carrière pad waarin je zelf de groei bepaalt;
 • Mobiliteitsbudget; 
 • Smartphone;
 • Gunstige collectiviteitsregelingen voor o.a. pensioen en zorgverzekering.

Solliciteren?

Ben jij een perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de functie-eisen? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV (en motivatie) naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht de functie niet helemaal aansluiten op jouw profiel, kijk dan naar het functieprofiel van Junior Finance Consultant (< 2 jaar ervaring), Finance Consultant (> 2 jaar ervaring of Senior Finance Consultant (> 5 jaar ervaring). 

 

Solliciteer nu

Onze posities

Manager

Contactpersoon

Vragen of
meer
informatie?

Maud van Greevenbroek

T: 030 212 2 100
M: 06 - 27 57 75 56
werving@fidet.nl

PROFESSIONALS AAN HET WOORD

Werken en hogerop komen bij Fidet?

CV upload
Afgestudeerd
Opmerking

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.