Commercieel Business Consultant

Wie zijn wij?

Fidet ondersteunt al ruim 25 jaar organisaties bij het transformeren en versterken van hun finance, risk en data functie. Dit doen we als niche speler, niet alleen vanuit een adviesrol maar juist gericht op de implementatie. Want dat is wat wij doen. Omdat we dan het meeste betekenen voor onze klanten.

Bij Fidet draait het om mensen. Wij hebben gezamenlijke doelen en halen het beste in elkaar naar boven. Dit doen wij door elkaar te inspireren, uit te dagen, feedback te geven en elkaar aan te spreken. Fidet kenmerkt zich door een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk hand in hand gaan. Betrokkenheid, ambitie, integriteit en deskundigheid zijn woorden die de ‘Fidetter’ kenmerken.

Wat ga je doen?

Om ons succes verder uit te bouwen, komen wij graag in contact met kandidaten voor de positie van Commercieel/Business Consultant. Dit is een uitgelezen kans voor een gedreven resultaatgerichte professional om verschil te maken en een belangrijke rol te spelen bij de verdere groei van Fidet.

Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van het aantal opdrachten bij nieuwe en bestaande relaties. Je denkt en handelt in oplossingen voor de klant, je acteert als gesprekspartner en je hebt een neus voor kansen en oplossingen algemeen. Kortom, je opent deuren voor onze Consultants, zodat zij aan de slag kunnen.
Hiermee realiseer je, samen met de rest van het team, de doelstellingen van de organisatie en help je mee met het behalen van de groeiambitie. 

Onze dienstverlening is het toevoegen van waarde in projecten en verandervermogen binnen het Finance, Risk en Data domein. Affiniteit en ervaring met onze dienstverlening is gewenst.
Natuurlijk heb je begrip van en ervaring met het sales-proces en heb je al een aantal jaren relevante werkervaring, maar je bezit de potentie, drive en ambitie om door te groeien. Snelheid bepaal jezelf!

Goed om te weten

Onze klanten zijn de toonaangevende organisaties binnen de Financiële sector. Dus kennis van de financiële sector, alsmede het meebrengen van een netwerk, is een pre. We staan ook open voor ervaring en het meebrengen van een netwerk buiten de Financiële sector.Je acteert binnen en samen met een klein commercieel team, ieder met zijn eigen verantwoordelijkheden. Hierin staan de kwaliteit van projecten, ontwikkeling van de consultants en jouzelf en de groeidoelstellingen van de organisatie centraal.

Onze werkmentaliteit is er een van het nakomen van afspraken, kwaliteit en leveren van resultaat, no-nonsense en het eerst laten zien.

Wie ben jij?

Heb jij oog voor detail en ben je communicatief sterk? Ben je resultaatgericht en flexibel? Ben je stressbestendig en ben je bereid om je (zo nu en dan voor meer dan) 100% in te zetten?

Verder ben (of heb) je:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening of het verkopen van oplossingen;
 • Sterke affiniteit met finance, risk of data gerelateerde vraagstukken;
 • Communicatief sterk, je weet met flair en inhoud te overtuigen en bent in staat kansen te signaleren, te creëren en om te zetten in resultaten;
 • Je hebt de juiste mentaliteit: ondernemend, dienstverlenend, sociaal, enthousiast, no-nonsense, flexibel en betrouwbaar.

Wat bieden wij jou?

Bij Fidet is geen dag hetzelfde. We werken in een klein en hecht team, dat elkaar motiveert, inspireert en ondersteunt. We hechten aan persoonlijke doorgroei, waarbij veel ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap. Wij bieden:

 • Een passend salaris op basis van achtergrond en ervaring;
 • Persoonlijk opleidingsbudget van 4% oplopend tot 8% van het jaarsalaris;
 • 28 verlofdagen per jaar;
 • Maandelijkse netto onkostenvergoeding;
 • Intensieve (ten minste maandelijks) persoonlijke begeleiding van een eigen coach; 
 • Maandelijkse opleidingsbijeenkomsten met mede Fidetters om kennis en ervaringen te delen;
 • Maandelijkse borrel, kwartaaluitjes, jaarlijks Fidet weekend en andere gezellige activiteiten;
 • Een helder carrière pad waarin je zelf de groei bepaalt;
 • Mobiliteitsbudget; 
 • Smartphone;
 • Gunstige collectiviteitsregelingen voor o.a. pensioen en zorgverzekering.

Interesse?

Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV (en motivatie) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of druk hieronder op de 'sollicitatie button'.

Solliciteer nu

Onze posities

Manager

Contactpersoon

Vragen of
meer
informatie?

Maud van Greevenbroek

T: 030 212 2 100
M: 06 - 27 57 75 56
werving@fidet.nl

PROFESSIONALS AAN HET WOORD

Werken en hogerop komen bij Fidet?

CV upload
Afgestudeerd
Opmerking

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.